همانطور که می دانید امروزه بسیاری از افراد به زندگی در شهر خود وابسته هستند و عادت کرده اند که در فضا های شلوغ و پر جمعیت زندگی کنند  اما بسیاری از افرا د نیز ترجیح می دهند که در محیط های آرام و طبیعی و به دور از هیاهوی شهر زندگی کنند.

ساخت ویلا در دماوند نیز به همین دلیل اهمیت دارد که امروزه بسیاری از افراد این منطقه را به عنوان تفریحگاه و استراحت خود در نظر انتخاب می کنند.

همانطور که میدانید ساخت ویلا در دماوند می تواند جدابیت بسیار بالایی داشته باشد چرا که شهر سرخرود جزو مناطق خوش آب و هوای تهران شناخته می شود.

توجه داشته باشید که ساخت ویلا در دماوند  همانند ساختمان های مسکونی و تجاری و اداری دارای فاکتورها و پارامتر های مختلف می باشد.

ساخت-ویلا-در-دماوند

 

ساخت ویلا در دماوند

دماوند به دلیل داشتن آب و هوای بسیار عالی و تمیز ساکنین تهران بسیار علاقمند به داشتن ویلا در این منطقه دارند و به همین دلیل ساخت ویلا در دماوند بسیار طرفدار دارد.

دماوند یکی از بهترین آب و هوا ها را دارد و به دلیل نزدیک بودن به تهران این شهر بسیار محبوبیت دارد.

و رشد ساخت ویلا در دماوند بسیار چشمگیر بوده است و برای داشتن پایگاه تفریحی و گذراندن اوقات فراغت این کار را انجام می دهند.

و شهر دماوند به علت ارتفاع زیاد و کوهستانی منطقه خنک به شمار می رود.

هزینه ساخت ویلا در دماوند با شهر های مختلف مثل آبسرد و جابان و گیلاوند متفاوت است.

اما در مقایسه با ساخت ویلا در لواسان و فشم قطعا ساخت ویلا در دماوند هزینه کمتری دارد.

ساخت-ویلا-در-دماوند

 

مراحل ساخت ویلا در دماوند

اولین هدف از طراحی و ساخت ویلا استفاده حداکثری از فضا و بهرمندی از منظر و طبیعا ان است و محیطی ارام و دلنشین برای استراحت و گذراندن اوقات فراغت  فراهم کرد.

اولین اقدام ارزیابی کامل و دقیق زمین است و محل ساخت ویلا.

شرکت آتیس سازه برای مشاوره و پیشنهاد برای شما آماده است.

باید قبل از ساخت ویلا طراحی ویلا با توجه به سلیقه کارفرما مشخص و نسبت به آن انجام داد.

مراحل ساخت ویلا در دماوند

بعد از تایید نقشه های معماری و سازه توسط مهندس و اخذ مجوز های لازم از مراجع ذیصلاح برای موافقت با ساخت ویلا در آبسرد باید با نقطه گذاری طبق نقشه انجام شود تا حد و مرز  مشخص شود.

بعد از نقظه گذاری با گچ نقاط نشانه گذاری شده را گچ ریزی می کنیم.

در ادامه مراحل ساخت ویلا در ملارد را توضیح خواهیم داد.

خاکبرداری

در این مرحله باید از نوع خاک مطلع باشیم و با نظر ناظر  با بیل مکانیکی عملیات خاکبرداری انجام می شود.

تسطیح خاک

۱۰ الی ۲۵ سانت از زمین که توسط لودر یا بیل مکانیکی خاکبرداری شده به صورت دستی انجام می شود دلیل اینکار نیز سست شدن دانه های خاک و جدا شدن آنها از یکدیگر توسط شانه های بیل مکانیکی و یا لودر است.

بتن مگر

۵ الی ۱۰ سانت از کف زمین را بتن مگر با عیار ۱۵۰ توسط قالب فلزی و یا چوبی در محل های فوندانسیون واجرا می شود و اگر پی ساختمان رادیه زنرال اجرا شود تمام محل آرماتور بندی را بتن ریزی می کنیم.

قالب گذاری

قالب بندی به چند صورت جوبی و فلزی و فایبرگلاس اجرا می شود.

اگر قالب بندی به صورت چوبی و فلزی و یا با لایه های فایبرگلاس انجام شود ابتدا باید آرماتور بندی انجام شود.

رامکا

پس از بتن ریزی فونداسیون سازه اگر بتنی است باید ۴ عدد میلگرد عرضی به اندازه ستون به اسم رامکا بسته شود.

قالب گذاری ستون ها

قالب ستون ها نیز به دو صورت فلزی وچوبی است و طبق محل مشخص شده بتن ریزی انجام می شودبرای جلوگیری از جدا شدن دانه ها موقع بتن ریزی ارتفاع بتن ریزی 1 متر بیشتر نشود و ئس از ویبره زدن و ضربه با چکش در گوشه های بتن ریزی تا انتهای کار ئیش می روند.

پس از گذشت 48 ساعت از زمان بتن ریزی آخرین ستون شروع به بازکردن قالب ستون ها می کنیم و توجه داشته باشید که قبل و بعد از بتن ریزی با روغن سوخته با دستمال چرب شود و قالب ها بعد از بتن ریزی سطح صافی پیدا کند.

شمع گذاری و میلگرد گذاری

شمع به دو صورت فلزی و چوبی در زیر پودر های بتنی کارگذاری می شود.

قالب گذاری سقف ها نیز انجام می شود.

تیرچه گذاری و یونولیت

پس از کارگذاری آویز ها طبق نقشه شروع به تیرچه گذاری می شود و فاصله آکس تا آکس تیرچه معمولا باید ۴۸ سانتی متر باشد و در عین کارگذاری کارگذاری تیرچه شروع به کارگذاری یونولیت می کنیم.

قالب گذاری دور سقف

پس از کار گذاری تیرچه و ینولیت قالب های دور سقف را باسیم مفتول بسته می شود  و سیم های حرارتی روی سقف با میلگرد ۶ یا ۸ طبق دستور مهندس بسته می شود  و این کار توسط آرماتور بند به فاصله ۳۰ سانتی متری با سیم مفتول ۱۰۵ تا ۲ بسته می شود.

دیوار چینی

پس از اجرای سقف شروع به کرسی چینی سیمان استر دور آن و یک لایه عایق رطوبتی بر روی آن می کنیم و توسط بلوک و یا آجر و یا سفال دیوار اطراف ساختمان و داخل آن را می سازیم.

نازک کاری

پس از انجام دیوار چینی شروع به گچ کاری می کنیم و پتس از اتمام گچکاری لوله کشی آب و گاز و تاسیسات داخل دیوار ها انجام می شود و پس از آن سرامیک و کاشی کاری سرویس بهداشتی و حمام و آشپزخانه انجام می شود.

پس از تکمیل گچکاری و نصب فلکه داخل حمام و دستشویی کلید و پریز ها گذاشته می شود و در نهایت رنگ آمیزی واحد انجام می شود و نمای ساختمان نیز طبق طراحی انجام شده و تایید نهایی کارفرما انجام می شود.

ساخت-ویلا-در-دماوند

 طراحی ویلا در دماوند

یکی از مراحل مهم والبته جذاب طراحی است و ایجاد یک نقشه مناسب برای ساخت است.

در طراحی ویلا دست طراح برای پیاده سازی ایده های خود و سبک های گوناگون باز است و باید ایده های خود را با سلیقه کارفرما تلفیق کند و در آخر طرح نهایی در بیاید و مورد تایید کارفرما باشد.

در آخر کارفرما میتواند تغییراتی نسبت به سلیقه خود انجام دهد.

ساخت-ویلا-در-دماوند

مراحل اجرایی و ساخت ویلا در دماوند

با تایید شدن نهایی نقشه و طراحی ویلا علیات ساخت ویلا آغاز می شود.

باید با برنامه ریزی دقیق و زمانبندی منطم انجام شود.

نکته مهم در مراحل اجرایی ساخت ویلا تهیه متریال مورد نیاز و با کیفیت است و بسیار مهم است و در کیفیت  ساخت ویلا تاثیر می گذارد.

گودبرداری مهم ترین بخش ساخت یک ویلا و هر ساختمانی است.

این مرحله از طراحی و ساخت ویلا در دماوند برای ایجاد پایه های مناسب برای احداث بنا و ایمن بودن است و به ایت شکل یک فوندانسیون عالی برای ساخت ویلا شکل میگیرد.

قدم بعدی بهد از گودبرداری بتن ریزی پی ساختمان  است که جایگاه استقرار اسکلت ویلا محسوب می شود و اجرای آن به استحکام سازه و افزایش طول عمر و مقاومت آن انجام می شود.

معمولا با توجه به تعدادطبقات مورد نظر بتن ریزی و فوندانسیون تغییر می کند.

پس از بتن ریزی اسکلت بندی با انتخاب نوع سازه و استفاده از متریال مورد نظر ایجاد می شود.

دیوار کشی مرحله بعدی پس از استقرار اسکبت بندی  ساختمان ویلا است که بر اسا نقشه انجام می شود.

در مرحله طراحی و ساخت ویلا در دماوند لازم به توجه به ورودی و خروجی سیستم های مختلف و محل قرار گیری تاسیسات بسیار مهم است.

پس از اجرای دیوار اجرای سقف طبق نقشه و نظر مهندس معمار آغاز می شود و طراحی و اجرای سقف در شکلهای مختلف قابل انجام است اما سقف های ویلا برای قرار گرفتن در مناطق خوش آب و هوا و با بارش های زیاد شیبدار طراحی و اجرا می شود.

دماوند

ساخت ویلا در دماوند به دلیل اینکه این منطقه به تهران نزدیک است و از آب و هوای بسیار خوبی برخوردار اسیت بسیار پر طرفدار است.

دماوند یکی از شهر های استان تهران است و دماوند مرکز استان دماوند است و شهرداری  آن در سال ۱۳۱۲ تاسیس شده است.

دماوند و اطراف آن به شماره ۵۶ در آثار ملی ایران و در ۲۴ شهریور سال ۱۳۱۰ ثبت و به عنوان شهر نمونه گردشگری برگزیده شد.

ارتفاع آن از سطح دریا ۱۹۶۰ متر است ذو چند رود دارد یکی از مشرق که از دریاچه تار می اید و دیگری از مشا دماوند و تیزاب است.

دماوند از امام زاده هاشم راه ارتباطی تهران به آمل است.

دریاچه تار یکی از جاذبه های گردشگری دماوند است و دریاچه تار یکی از زیباترین دریاچه های آب شیرین است و دریاچه تار در منطقه چنار شرق قرار دارد.

آبشار تیزاب ، آبشار آینه رود ، چشمه اعلا  ، برج شیخ شبلی و مسجد جامع دماند از آثار تاریخی و قدیمی دماوند است.

و منطقه زیبای دشت مشا و منطقه ولیران از زیبا ترین جاهای دماوند است.

ساخت ویلا در دماوند بسیار طرفدار دارد.

حرف آخر

گروه مهندسی آتیس سازه با داشتن سال‌ها تجربه در ساخت ویلا در دماوند آماده خدمات رسانی به شما عزیزان می باشد.

برای ارتباط با کارشناسان و‌مشاوران آتیس سازه با شماره های زیر در تماس باشید.

021-22019546

09129725874